van der Wielen hoveniers

Van der Wielen hoveniers: het adres voor uw droomtuin!

Van der Wielen Hoveniers – Werken binnen de perken
Van der Wielen hoveniers is dé aannemer voor uw tuin. Het hele traject van tuin naar droomtuin laat u met een gerust hart aan ons over. U belt ons voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Maar ook voor metselwerk, buitenverlichting en het aanleggen van waterpartijen bent u bij Van der Wielen hoveniers aan het juiste adres.

Tuinpartner voor particulieren en bedrijven

Van der Wielen hoveniers ontwerpt en legt tuinen aan op basis van uw wensen en onze jarenlange ervaring. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten en overheden. Wilt u informatie over beplanting of kunstgras in uw tuin? Wij zijn uw partners in tuinadvies. Voor alle werkzaamheden in, aan en om de tuin neemt u contact op met Van der Wielen hoveniers.

Aandacht voor u en uw tuin

Onze hoveniers staan bekend als attente hoveniers. Bij elke opdracht, groot en klein, beperken wij de overlast voor onze klant en zijn omgeving zo veel mogelijk. Wij werken met respect voor mens en natuur. Grondstoffen en materialen kopen wij bewust in en van bestrijdingsmiddelen maken we amper gebruik. Onze opdrachtgevers waarderen onze hoge kwaliteit, korte communicatielijnen en grote flexibiliteit.

Benieuwd hoe Van der Wielen hoveniers te werk gaat? Lees dan verder bij eerste gesprek, tuinontwerp, tuinaanleg, beplanting, nazorg, tuinonderhoud.

Geïnteresseerd in onze overige werkzaamheden naast tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud? Lees dan verder bij tuinverlichting, riolering, houtwerk, metselwerk, tuinhuizen, grondverzet, vijvers, kunstgras, funderingen, rooien.

One thought on “Van der Wielen hoveniers: het adres voor uw droomtuin!

  1. De heer WordPress

    Hallo, dit is een reactie.
    Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.