van der Wielen hoveniers

Beplanting

BEPLANTING GESCHIKT VOOR ÚW TUIN
De verscheidenheid aan tuinplanten is enorm. Juist vanwege de vele mogelijkheden is het soms moeilijk kiezen. Van der Wielen hoveniers helpt u met het selecteren van de meest geschikte beplanting voor uw tuin. We houden rekening met uw smaak, de stijl en de grootte van de tuin. Ook de grondsoort en de hoeveelheid zon of schaduw in uw tuin wegen mee in het kiezen van geschikte tuinplanten. Minstens zo belangrijk is de tijd die u kunt of wilt besteden aan uw tuin. Is die beperkt dan kunt u beter geen tuinplanten nemen.

BEPLANTING IN ONDERHOUDSVRIJE TUIN
Het lijkt misschien tegenstrijdig, maar in een onderhoudsvrije tuin passen tuinplanten prima. Overigens is de term onderhoudsvrij wat misleidend. Elke tuin heeft zo nu en dan wat onderhoud nodig. Onderhoudsarm of onderhoudsvriendelijk is een betere omschrijving. Als u weinig tijd wilt besteden aan uw tuin, lijken bestrating en enkele plantenbakken een goede optie. Maar besef wel dat u planten en bloemen in plantenbakken vaker water moet geven dan planten die in de grond staan. Van der Wielen hoveniers weet precies welke beplanting het best bij uw wensen en uw tuin past. En hoe zelfs een onderhoudsvriendelijke tuin groen kan zijn!

Tip: U wilt genieten van uitbundige geuren en kleuren, maar hebt geen tijd om te tuinieren? Sluit dan een onderhoudscontract af met Van der Wielen hoveniers!

Lees hoe Van der Wielen hoveniers nazorg levert aan uw tuin.