van der Wielen hoveniers

Funderingen

FUNDERINGSTECHNIEK TOT IN DE PUNTJES
Een fundering storten is voor veel tuinklussen niet alleen verstandig maar ook noodzakelijk. Bijvoorbeeld als u een tuinhuis of een serre laat bouwen of neerzetten. Heeft het tuinhuis of serre een stevige, haakse en waterpas fundering dan gaat het bouwproces een stuk sneller. Dat niet alleen, ook leveren degelijke funderingen een steviger en duurzamer eindresultaat op. Ontbreekt een goede fundering, dan staat het bouwwerk na een tijdje niet meer waterpas en verzakt het. Gevolg: ramen en deuren sluiten niet meer (goed) en bevestigingspunten komen onder druk te staan. Een goede fundering gelegd door Van der Wielen hoveniers bespaart u dus een hoop narigheid.
FUNDEREN BIJ DIVERSE TUINPROJECTEN
Een aanbouw, een carport en een blokhut dragen veel gewicht. Het bouwen of plaatsen van deze projecten beginnen bij een goede fundering. Ook voor het leggen van sierbestrating is het verstandig een degelijke fundering te storten. Van der Wielen hoveniers heeft de kennis en de machines voor het maken van een degelijke fundering. Wij boren, versterken, vervangen en leggen probleemloos een (nieuwe) fundering aan. Neem contact op met Van der Wielen hoveniers als u meer wilt weten over funderingen.

Snel naar onze overige werkzaamheden? Kijk dan bij tuinverlichting, riolering, houtwerk, metselwerk, tuinhuizen, grondverzet, vijvers, kunstgras, rooien.