van der Wielen hoveniers

Houtwerk

HOUT IN DE TUIN
Hout is misschien wel het meest gebruikte tuinmateriaal. Een tuinhuisje, veranda, schutting, pergola of vlonder; in negen van de tien gevallen zijn ze gemaakt van hout. Bijvoorbeeld van bankirai, red cedar of meranti. Van der Wielen hoveniers vervaardigt en plaatst al het houtwerk voor in uw tuin. Denk hierbij ook aan houten tuinbanken, terrasoverkappingen en complete tuinkamers.

ALLE KANTEN UIT MET HOUT
De kracht van hout zit ‘m in de veelzijdigheid ervan. Geolied, gebeitst, geschilderd of onbewerkt zodat het mooi kan ‘vergrijzen’; de uiteenlopende mogelijkheden van hout maken het een dankbaar en duurzaam materiaal voor in uw tuin. Hout kan een tuin zowel een warme als moderne uitstraling geven. Een houten overkapping die in de olie is gezet geeft een tuin een totaal andere uitstraling dan een overkapping die in hoogglans wit is geschilderd. Wat uw smaak ook is; met hout zit u altijd goed. Van der Wielen hoveniers informeert u graag over de mogelijkheden van houtwerk in uw tuin.

Snel naar onze overige werkzaamheden? Kijk dan bij tuinverlichting, riolering, metselwerk, tuinhuizen, grondverzet, vijvers, kunstgras, funderingen, rooien.