van der Wielen hoveniers

over Ons

Sinds 2003 zet Van der Wielen hoveniers zich in om u optimaal te laten genieten van uw droomtuin. Eigenaar en gediplomeerd hovenier Remco van der Wielen staat aan het roer van een team zeer kundige medewerkers. Van der Wielen hoveniers ziet in elke tuin en tuinklus een uitdaging. Kleine tuinen, stadstuinen, grote tuinen en zelfs golf greens: voor Van der Wielen hoveniers tellen alle tuinen. Ongeacht hun formaat.

plaatje2

WAAROM VAN DER WIELEN HOVENIERS?

Overzichtelijk: Dankzij ons compacte team van hoveniers hebt u altijd een vast en bekend aanspreekpunt. Gedurende het project werken steeds dezelfde hoveniers in uw tuin.
Alles in huis: Wij nemen vrijwel alle tuinklussen aan. U belt ons niet alleen voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, maar ook voor buitenverlichting, tuinhuisjes, vijvers en meer.
Goede prijs: Onze tarieven zijn fair. Van der Wielen hoveniers is niet het goedkoopste maar ook zeker niet het duurste hoveniersbedrijf. Wij leveren kwaliteit, komen onze afspraken na, doen geen onmogelijke beloftes en werken hard.
Attente hoveniers: Wij maken er bijna een sport van onze werkzaamheden uit te voeren met zo min mogelijk overlast. Dus ook bij het aanleggen van een riolering, het uitvoeren van grondwerk of het bouwen van een tuinhuis. We houden rekening met u, uw gezin, buren en – bij zakelijke klanten – uw medewerkers en leveranciers.

Van der Wielen Hoveniers is actief in de grote regio Nijmegen, we hebben zakelijke en particuliere projecten opgeleverd in Malden, Mook, Groesbeek, België, Duitsland, Arnhem, Lent, Elst en Wijchen.

Benieuwd hoe Van der Wielen hoveniers te werk gaat? Lees dan verder bij eerste gesprek, tuinontwerp,tuinaanleg, beplanting, nazorg, tuinonderhoud.

Geïnteresseerd in onze overige werkzaamheden naast tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud? Lees dan verder bij tuinverlichting, riolering, houtwerk, metselwerk, tuinhuizen, grondverzet, vijvers, kunstgras, funderingen,rooien.