van der Wielen hoveniers

Particuliere projecten

UW TUIN, EEN UNIEKE TUIN
‘Buiten leven’ inspireert steeds meer mensen. De riante keuze aan luxe tuinhuizen, design terrasverwarmers en buitenkeukens maken ontspannen, mediteren of juist kantoor houden in uw tuin zeer aantrekkelijk. Daarom gunt Van der Wielen hoveniers u de tuin die bij u past. Wij weten namelijk dat een passende tuin het verschil maakt. Elke dag van het jaar, in elk seizoen.

ZOVEEL TUINEN, ZOVEEL MENSEN
Een passende tuin is voor iedereen anders. Wellicht gaat uw voorkeur uit naar een strakke tuin met design tuinmeubelen, moderne sierbestrating en vrijwel zonder gras. Of is uw ultieme droomtuin een landelijke, romantische tuin met een vijver, borders in verschillende hoogtes en pergola’s met weelderige blauwe regen? Een onderhoudsvrije (beter gezegd: onderhoudsarme) tuin, met eenvoudige bestrating, kunstgras en enkele plantenbakken vindt u misschien ook wel zo prettig. Welke tuin past u?

GROTE TUINEN, KLEINE TUINEN
Van der Wielen hoveniers weet hoe ze sfeer aanbrengen in een grote tuin en ruimte in een kleine tuin. We draaien onze hand niet om voor tuinen van 5.000 m² en evenmin voor tuinen die ‘slechts’ 20 m² meten. Uw tuinwens en onze ervaring maken van elke tuin, groot en klein, een droomtuin.

Benieuwd hoe Van der Wielen hoveniers te werk gaat? Lees dan verder bij eerste gesprek, tuinontwerp, tuinaanleg, beplanting, nazorg, tuinonderhoud.

Geïnteresseerd in onze overige werkzaamheden naast tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud? Lees dan verder bij tuinverlichting, riolering, houtwerk, metselwerk, tuinhuizen, grondverzet, vijvers, kunstgras, funderingen, rooien.