van der Wielen hoveniers

Projecten

HET ADRES VOOR UW TUIN!
Van der Wielen hoveniers is dé aannemer voor uw tuin. Het hele traject van tuin naar droomtuin laat u met een gerust hart aan ons over. U belt ons voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Maar ook voor metselwerk,buitenverlichting en het aanleggen van waterpartijen bent u bij Van der Wielen hoveniers aan het juiste adres.

TUINPARTNER VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN
Van der Wielen hoveniers ontwerpt en legt tuinen aan op basis van uw wensen en onze jarenlange ervaring. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten en overheden. Wilt u informatie over beplanting of kunstgrasin uw tuin? Wij zijn uw partners in tuinadvies. Voor alle werkzaamheden in, aan en om de tuin neemt u contact op met Van der Wielen hoveniers.

plaatje6

AANDACHT VOOR U EN UW TUIN
Onze hoveniers staan bekend als attente hoveniers. Bij elke opdracht, groot en klein, beperken wij de overlast voor onze klant en zijn omgeving zo veel mogelijk. Wij werken met respect voor mens en natuur. Grondstoffen en materialen kopen wij bewust in en van bestrijdingsmiddelen maken we amper gebruik. Onze opdrachtgevers waarderen onze hoge kwaliteit, korte communicatielijnen en grote flexibiliteit.

Benieuwd hoe Van der Wielen hoveniers te werk gaat? Lees dan verder bij eerste gesprek, tuinontwerp,tuinaanleg, beplanting, nazorg, tuinonderhoud.

Geïnteresseerd in onze overige werkzaamheden naast tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud? Lees dan verder bij tuinverlichting, riolering, houtwerk, metselwerk, tuinhuizen, grondverzet, vijvers, kunstgras, funderingen,rooien.