van der Wielen hoveniers

Specialistisch werk

VAN DER WIELEN HOVENIERS: UW TUINMANNEN
Als aannemer voor uw tuin verzorgt Van der Wielen hoveniers alle werkzaamheden rondom tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Het graven en vervangen van riolering, aanleggen van buitenverlichting en het plaatsen van overkappingen laat u gerust aan ons over. Ook verzorgen wij metselwerk en plaatsen wij tuinhuizen. Van der Wielen hoveniers heeft vrijwel alles in huis voor uw tuin!

plaatje1

BEWUSTE HOVENIERS
Onze hoveniers staan bekend als attente hoveniers. Bij alle tuinklussen die wij uitvoeren, beperken wij de overlast tot een minimum. Uw gezin, omwonenden en – bij zakelijke klanten – uw medewerkers en leveranciers hebben geen last van ons. Wij werken met respect voor mens en natuur. Grondstoffen en materialen kopen wij bewust in en van bestrijdingsmiddelen maken we amper gebruik. Voor elke tuinklus, groot en klein, belt u dus Van der Wielen hoveniers.

Snel naar onze overige werkzaamheden naast tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud? Kijk dan bij tuinverlichting, riolering, houtwerk, metselwerk, tuinhuizen, grondverzet, vijvers, kunstgras, funderingen, rooien