van der Wielen hoveniers

Tuinhuizen

TUINHUIS EN BLOKHUT; OPSLAGRUIMTE OF…?
Een luxe tuinhuis: voor veel mensen maakt dit een tuin helemaal af. Met het steeds belangrijker worden van de tuin, verandert ook de functie van het tuinhuis. Een tuinhuis of blokhut is niet langer enkel een opslagruimte voor uw (elektrische) tuingereedschap. of voor spullen waarvoor binnenshuis geen plek meer is. De vele mogelijkheden van een tuinhuis of blokhut maken het tot een gewild object. Van der Wielen hoveniers levert alle soorten tuinhuizen en blokhutten, dus ook eiken tuinhuizen of van cederhout, met luifel of met veranda. Welk tuinhuis wilt u in uw tuin?

TUINHUIS VOOR ANDERE DOELEINDEN?
Een tuinhuis of blokhut is voor steeds meer mensen een verlengstuk van hun woning. Een ruimte met de functie van hobbykamer, meditatieplek of zelfs werkplek. Van der Wielen hoveniers heeft veel ervaring in het plaatsen van tuinhuizen en blokhutten. Wij weten dan ook precies welk tuinhuis of blokhut geschikt is voor de functie die u het wilt geven. Informeer naar de mogelijkheden van een tuinhuis in uw tuin.

Snel naar onze overige werkzaamheden? Kijk dan bij tuinverlichting, riolering, houtwerk, metselwerk,grondverzet, vijvers, kunstgras, funderingen, rooien.