van der Wielen hoveniers

Tuinverlichting

BUITENVERLICHTING: MOOI EN VEELZIJDIG
Buitenverlichting doet meer voor uw tuin dan u denkt. Op verschillende manieren kan tuinverlichting de sfeer in uw tuin bepalen. Zo passen nostalgische buitenlampen uitstekend bij een romantische tuin. Een uitgekiend lichtplan geeft uw tuin bij het vallen van de avond een heel nieuw gezicht. Is er een speciale plek in uw tuin die u vanuit uw woonkamer graag verlicht wil zien? Of wilt u een spannend effect creƫren en spelen met diepte en breedte van uw tuin? Dit is allemaal mogelijk met goed gekozen en juist gepositioneerde buitenverlichting. Ook uw waterpartij kan nog interessanter worden door subtiele vijververlichting.

TUINVERLICHTING: PRAKTISCH EN VEILIG
Buitenverlichting is niet alleen sfeervol maar ook praktisch. Een goed verlichte oprit of tuinpad voorkomt dat u struikelt. Daarnaast geeft verlichting in de voortuin of achtertuin een veilig gevoel. Een lamp met bewegingssensor of een tijdgeschakelde buitenlamp die op gezette tijden aan- en uitspringt, is vaak genoeg om ongenode gasten af te schrikken. Van der Wielen hoveniers adviseert u over de vele mogelijkheden in tuinverlichting en legt deze ook aan. Informeer naar de mogelijkheden van buitenverlichting in uw tuin.

Snel naar onze overige werkzaamheden? riolering, houtwerk, metselwerk, tuinhuizen, grondverzet, vijvers,kunstgras, funderingen, rooien.