van der Wielen hoveniers

Vijvers

VIJVER IN DE TUIN
Een vijver of waterpartij in de tuin staat voor veel mensen gelijk aan luxe en ontspanning. Onze klanten ervaren de toevoeging van het element water als een verrijking van hun tuin. Water dóet dan ook echt wat met een tuin. Kabbelend, stromend of borrelend water geeft rust, ontspant, inspireert en boeit. Onze hoveniers graven, metselen en verzorgen de aanleg van vijvers, waterpartijen of waterornamenten.

VIJVER, WATERPARTIJ OF WATERORNAMENT?
Water in de tuin kan op meerdere manieren gerealiseerd worden. Een traditionele vijver past uitstekend in een klassieke tuin. Een mooie waterpartij of fontein van natuursteen of graniet is een echte eyecatcher in een moderne tuin. Een waterornament geplaatst op een onverwacht plekje in uw tuin zorgt voor verrassing en sfeer. Of u nu kiest voor een vijver, waterpartij of waterornament: water verlevendigt uw tuin. Informeer bij Van der Wielen hoveniers naar de mogelijkheden van water in uw tuin.

Snel naar onze overige werkzaamheden? Kijk dan bij tuinverlichting, riolering, houtwerk, metselwerk, tuinhuizen, grondverzet, kunstgras, funderingen, rooien.