van der Wielen hoveniers

Zakelijke projecten

BEDRIJFSTUIN ALS VISITEKAARTJE
Onze zakelijke klanten beseffen dat een goede eerste indruk belangrijk is. Daarom willen zij meer dan enkel een goed onderhouden tuin. De tuinen die Van der Wielen hoveniers voor hen ontwerpt en aanlegt, zijn echte visitekaartjes. Ze zijn aantrekkelijk en ademen bovendien dezelfde sfeer en energie uit als het bedrijf.

ONTWERP, AANLEG EN ONDERHOUD VAN UW BEDRIJFSTUIN
Ook voor zakelijke klanten ontwerpen wij altijd een passende tuin. Een tuin die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Zo hebben wij zakelijke tuinen ontworpen met enkel een functioneel (kunstgras)gazon en een strakke vijver voor een mooie minimalistische uitstraling. Maar ook hebben wij bedrijfstuinen aangelegd compleet met chique overkappingen, statige plantenbakken en fraai bestrate parkeerplaatsen. Voor vakantieparken en campings verricht Van der Wielen hoveniers het onderhoud. Ook de aanleg en het onderhoud van golf greens, van echt gras en van kunstgras, besteedt u uit aan onze hoveniers.

INSPIRERENDE BEDRIJFSTUIN VOOR HOGERE PRODUCTIVITEIT
Dat planten op de werkplek de productiviteit kunnen verhogen was al bekend. Maar, wat te denken van de heilzame werking van een inspirerende (binnen)tuin waar uw personeel zich kan terugtrekken en opladen? Steeds meer bedrijven realiseren zich dat een tuin in een belangrijke behoefte kan voorzien voor hun medewerkers. Informeer bij Van der Wielen hoveniers naar de verrassende tuinmogelijkheden voor uw bedrijf.

Benieuwd hoe Van der Wielen hoveniers te werk gaat? Lees dan verder bij eerste gesprek, tuinontwerp,tuinaanleg, beplanting, nazorg, tuinonderhoud.

Geïnteresseerd in onze overige werkzaamheden naast tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud? Lees dan verder bij tuinverlichting, riolering, houtwerk, metselwerk, tuinhuizen, grondverzet, vijvers, kunstgras, funderingen,rooien.